ГІМНАЗІЯ

ІМ. В.Ф. ЗАБОТІНА

 

stop

nation patriot

 

klasna ocinka

samovryad

 

 

prof

 

 

 

Гімназія № 3- «Територія успіху» для майбутніх лідерів.

Уже не перший рік  у гімназії працює учнівське самоврядування. Шкільний парламент – головний орган управління (надалі ШП), створений з метою залучення школярів до участі в громадському житті школи і міста, формування активної громадянської позиції, профілактики правопорушень серед учнів. До складу парламенту входять шкільні лідери, які беруть участь у роботі районного і міського штабу шкільних лідерів.  

1

 

Структура самоврядування гімназії з моменту заснування органів управління постійно змінюється та вдосконалюється відповідно до умов сьогодення і наразі має таку форму:

2

 

Учнівське самоврядування відкриває для багатьох школярів можливість проявити свої особистісні здібності, набути комунікаційних навичок, знайти цікаву справу, організувати її виконання, беручи на себе всю відповідальність. Цьому питанню присвячено безліч регіональних семінарів.

Наші лідери-випускники не забувають рідні стіни і завжди приходять до гімназії, продовжуючи займатися улюбленою справою, вони з радістю діляться своїми успіхами і радіють нашим перемогам. Чому лідери? Лідери, тому що за ними йдуть, до них тягнуться, до них прислуховуються! Кого ж можна назвати найяскравішим лідером нашої гімназії, всі в один голос стверджують- Лінтварьова Дар'я! Так, і я погоджуюся! Ця дівчина дійсно лідер, якщо у вас є бажання дізнатися про цю дівчину, то можна знайти моє есе з минулого року.

         Отже, дуже стисло про те, як ми живемо, як ми розвиваємося, і як радіємо!

3

 

Вже за традицією, представникишкільногопарламенту, щороку 1 вересня, несуть квіти до пам'ятника Всеволоду Заботіну, лідери з повагою ставляться до минулого і пропагандують шанобливо ставитися до пам'яток.До речі, гімназія носить ім'я Всеволода Заботіна, тож це фото не випадково розміщенно в цій статті.

Щодо, патріотизму, 12 cічня 2021 року вандали повалили і потрощили 17 пам'ятних плит на меморіальному кладовищі у самому центрі Херсона, де поховані червоноармійці, які визволяли Херсон і наш край від фашистів. Милосердя і патріотизм дві складові, які притаманні українцям, завжи ідуть поруч. От і виникла група небайдужих херсонців, яка взялася за підготовку до капітального ремонту меморіала. Долучилися до цієї благородної справи учні, батьки і учителі Херсонської гімназії N°3 Херсонської міської ради. Протягом двох тижнів учнівське самоврядування проводило акцію «Ми не забудемо!». Сьогодні кошти, які зібрали небайдужі учні, учителі і батьки були передані за призначенням. Значущим є те, що незабаром, 13 березня, виповнюється 77 років із Дня визволення нашого рідного міста від фашистських загарбників. А пам'ять про минуле виховує майбутнє.

4

 

День самоврядування

1 жовтня з ініціативи Шкільного Парламенту традиційно в гімназії було проведено День самоврядування. Приурочений він був до Дня вчителя і став своєрідним подарунком: у цей день учні, приймаючи на себе функції вчителів, давали можливість відпочити.

Результати дня були підбиті на педраді, тема якої звучала так: «Педагогічна майстерність вчителів та вчителів – дублерів». Тут вчителі-старшокласники ділилися враженнями про проведені уроки, обговорювали поведінку учнів. Вчителі – старшокласники дійшли висновку, що професія вчителя «Найскладніша, найтворчіша і наймудріша».

Шкільний Парламент 2021-2022 розпочав свою роботу.

В вересні відбулося перше засідання Шкільного парламенту нового скликання. До складу увійшли учні 6-8 класів – це найактивніший вік, необтяжений іспитами та олімпіадами.

         На засіданні було затверджено структуру ШП, обрано Міністрів та сформовано комісії. Намічено план новорічних заходів.

Побажаємо успіху в роботі новому складу Шкільного Парламенту! Разом у нас все вийде!

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Авторизація

Моя пошта

Ви не авторизовані.

Останні коментарі

Відвідування

19001500
Сьогодні
Вчора
Цей тиждень
Мин. тиждень
Цей місяць
Мин. місяць
Всі дні
138
9303
30683
18942545
145932
167818
19001500

Ваш IP: 172.31.0.4
Зараз: 2024-03-29 00:40:51