ГІМНАЗІЯ

ІМ. В.Ф. ЗАБОТІНА

 

stop

nation patriot

 

klasna ocinka

samovryad

 

 

prof

 

 

 

Тиждень Захисника України

Перед державним святом- Днем Захисника України, Днем українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці у Херсонській гімназії №3 Херсонської міської ради пройшов тиждень Захисника України. Кожний день тижня мав свій девіз і був насичений заходами національно-патріотичного спрямування. Учні 5-6 класів взяли участь у акції «Тепло наших сердець», підсумком якої був збір малюнків та листівок для наших воїнів.

Учні сьомих класів склали колаж «З Україною в серці». Діти принесли виготовлені власними руками символи України, державності, козацтва і створили таким чином панно, яке прикрасило хол гімназії.

На відкрите засідання клубу національно-патріотичного виховання були запрошені учні 7-х,8-х,9-х та 11-х класів. Члени клубу підготували провели цікаву інтерактивну вікторину «Козацькому роду нема переводу», учасниками якої стали учні 7-х класів.

Завершився тиждень справжнім святом козацької слави. «Козацькі забави» зібрали в спортивній залі гімназії три команди восьмикласників і майже 100 уболівальників. На свято до гімназії завітали голова адміністрації, гетьман у південному регіоні, отаман Херсонського обласного товариства українського реєстрового козацтва Капленко Є.А. та отаман Херсонського товариства українського реєстрового козацтва Музика С. М. Гості побажали учасникам змагань наснаги і перемоги та подарували кожній команді волейбольний м’яч.

У День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці від щирого серця хочеться побажати всім нам міцних сил і незламної віри, бравих ідей і добрих надій, впевнених планів і обов'язкової удачі, незгасного оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань. Хай береже усіх від усіляких бід Свята Богородиця!

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Авторизація

Моя пошта

Ви не авторизовані.

Останні коментарі

Відвідування

19097178
Сьогодні
Вчора
Цей тиждень
Мин. тиждень
Цей місяць
Мин. місяць
Всі дні
712
3978
29198
19051492
77356
164977
19097178

Ваш IP: 172.31.0.4
Зараз: 2024-04-19 04:30:47