ГІМНАЗІЯ

ІМ. В.Ф. ЗАБОТІНА

 

stop

nation patriot

 

klasna ocinka

samovryad

 

 

prof

 

 

 

Надаємо першу невідкладну допомогу…

         Навчатися ніколи не пізно. У Херсонській гімназії №3 Херсонської міської ради проведений майстер-клас з наданняпершоїмедичноїдопомогипостраждалим у різних надзвичайних ситуаціях.

В організації та проведенні цього важливого заходу взяли участь співробітники Товариства Червоного Хреста Корабельної районної у місті Херсоні ради Андрєєва І.М., Платонова О., волонтер загону швидкого реагування «Влад» при Херсонській обласній організації Товариства Червоного Хреста України Юрій Круглов.

          Учням 11-А класу, які були задіяні у тренінгу, було наголошено на тому, що основною метою проведення майстер-класу є збереження життя людей, які постраждали, освоєння основних прийомів першої медичної допомоги в екстреній ситуації до приїзду бригади швидкої допомоги.У ходіпроведеннямайстер-класудіти на манекенах, піднаглядом досвідченихфахівців проводилиштучнедихання, закритиймасажсерця, зупинкукровотечі, накладання шин при переломах кінцівок та способитранспортуванняпостраждалого до лікувального закладу.

Тішить те, що наші школярі ознайомлені з основними правилами надання допомоги, яка може знадобитися у надзвичайній ситуації. Вони правильно відповідали на поставленні питання і надали відповіді:

- перше, що треба зробити-не розгубитися і викликати швидку медичну допомогу;

-підійти до людини, і якщо вона при свідомості, запитати, чи потрібна їй допомога;

-надавати допомогу підручними засобами, просити перехожих про допомогу, чекати на приїзд швидкої..

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Авторизація

Моя пошта

Ви не авторизовані.

Останні коментарі

Відвідування

19141073
Сьогодні
Вчора
Цей тиждень
Мин. тиждень
Цей місяць
Мин. місяць
Всі дні
4256
3004
11821
19067980
121251
164977
19141073

Ваш IP: 172.31.0.4
Зараз: 2024-04-24 19:54:39