ГІМНАЗІЯ

ІМ. В.Ф. ЗАБОТІНА

 

stop

nation patriot

 

klasna ocinka

samovryad

 

 

prof

 

 

 

Ми за безпечний інтернет!!!

Щороку з метою популяризації більш безпечного і більш відповідального використання онлайн-технологій особливо, серед дітей і молодих людей в усьому світі відзначається День безпечного Інтернету.

         Проблема безпеки дітей в Інтернеті останім часом постала особливо гостро. Кожного року аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі розширюється і її переважну частину становить молоде покоління — діти та підлітки, які повністю не усвідомлюють загрозу, що може чекати на них у віртуальному просторі. Інтернет у наш час може бути як всесвітньою енциклопедією, що об’єднує інформаційні ресурси всього світу, так і зловісною павутиною, яка губить людей, а саме дітей з ще не до кінця сформованою психікою.

         Протягом лютого у гімназії  проходили заходи, щодо безпеки дітей в інтернеті. Було розроблено план заходів, метою яких було зменшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції, шляхом покращення обізнаності дітей та учнівської молоді з питань безпечного Інтернету.

         У холі гімназії на перервах демонструвалися документальні фільми та мультики, які нагадали учням про небезпеку, яка може спіткати їх, коли вони мандрують просторами інтернет мережі.

         Кожен клас виготовив буклет на тему: «Безпечний інтернет». Самоврядування гімназії провели для учнів 7-х класів інтерактивну гру «Ми за безпечний інтернет» за принципом гри «Морський бій». Для учнів 10 класу голова комісії прес-центр Семенюк Анастасія підготувала та провела вікторину на онлайн платформі Кahoot «Поведінка в інтернеті». Проведено низку заходів про безпеку дітей у соцмережах.

         Задача освітніх закладів підтримка балансу між розвагами та навчанням у житті дітей, ознайомлення з безпечною віртуальною поведінкою, збереження відчуття часу та реальності під час подорожі просторами Всесвітної інтернет мережі.


 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Авторизація

Моя пошта

Ви не авторизовані.

Останні коментарі

Відвідування

19097572
Сьогодні
Вчора
Цей тиждень
Мин. тиждень
Цей місяць
Мин. місяць
Всі дні
1106
3978
29592
19051492
77750
164977
19097572

Ваш IP: 172.31.0.4
Зараз: 2024-04-19 08:14:17